The artist

WordPress template + hjemmeside kursus

En fuldt ud justerbar hjemmeside-skabelon opsat med WordPress og Elementor. De medfølgende videoguides tager dig i hånden fra start til slut!

Upload dit eget indhold, tilpas designet og lancér din nye hjemmeside i dag!

Dette template kræver Elementor Pro “Advanced” licensse mere her

Hvad er inkluderet?

Step by step videoguides
Simple videoguides som viser dig alt du har brug for at vide - herunder køb af domæne, installation af WordPress og template, tilpasning af design og indhold, oprettelse af nye sider og meget mere.

Justerbar template
Denne skabelon er let at justere i og kan tilpasses til enhver stil eller type af virksomhed - hvilket garanterer dig et visuelt udtryk, som matcher dit unikke brand.

Responsivt design
Skabelonen er 100% responsiv og tilpasset til både tablet, mobil og computer. Du lærer også hvordan du gør nye sider responsive og tilpasser designet til de enkelte enheder.

Til dig der vil lave din egen hjemmeside - let, enkelt og hurtigt.

Har du tidligere investeret i et template, som du alligevel ikke helt kunne finde ud af justere i – og før du får set dig om, er der gået en hulens masse timer og du er ikke tættere på målet om, at kunne byde besøgende velkommen på en professionel, æstetisk og brugervenlig hjemmeside?

Med denne hjemmeside-skabelon har jeg taget hånd om alt det teknisk og det eneste du skal koncentrere dig om, er de simple videoguides, som lærer dig præcis hvordan du redigerer i skabelonen, indholdet, billederne, farverne og fontene – på den måde kan du lynhurtigt få din nye hjemmeside online, så du kan komme tilbage til det du brænder- og bliver betalt for.

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.