Få hjælp til Elementor Page Builder i WordPress.

Både det visuelle, det funktionelle og det tekniske skal spille, for at din hjemmeside i WordPress performer maksimalt. Selvom Elementor er meget brugervenligt, kræver nogle opgaver en vis erfaring og indsigt, og så kræver visse løsninger custom-kodning.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger Elementor Page Builder? Er du utilfreds med, at du ikke kan få designet til at se ud, som du har drømt om? Driller teknikken?

Gennem de seneste mange år har jeg arbejdet professionelt med Elementor, hvor jeg har bygget massevis af hjemmesider og webshops – små som store og komplicerede – op fra scratch. Med mange timers Elementor-erfaring på mit CV kender jeg hver en krog af systemet.

Ud af de mange forskellige WordPress page buildere, jeg har stiftet bekendtskab med, er og forbliver Elementor min foretrukne. Systemet passer godt til WordPress, og fleksibiliteten er enorm. Der er stort set ingen begrænsninger for hverken design eller funktioner, og oveni er Elementor Page Builder meget brugervenlig. Hvis jeg giver dig lidt 1:1 træning og nogle videoguides, kan du nemt lære at vedligeholde og opdatere din hjemmeside.

wordpress webbureau

Jeg kan hjælpe dig med Elementor uanset, om det drejer sig om design eller tekniske udfordringer.

Redesign af hjemmeside
Har du fået udviklet et design i Elementor, men synes du ikke helt, det lever op til dine forventninger? Små ændringer har tit en stor effekt, så med få virkemidler – og en lille udgift – kan jeg justere et eksisterende design, så det fremstår helt nyt.

Design af landingpage
Jagter du konverteringer? Og har du brug for hjælp til at designe og bygge en landingpage, der konverterer? I Elementor er løsningerne uendelige. Sky is the limit! Fortæl mig om dine behov, så bygger jeg det, du ønsker.

Opsætning af nye sider
Har du brug for nogle nye indholdssider opsat i Elementor? Jeg kan både hjælpe dig med content og design, og jeg hjælper også gerne med opsætning ud fra dit mockup.

Tekniske udfordringer
Driller placeringen af teksten? Kan du ikke få billederne placeret korrekt? Sender din kontaktformular ikke beskeder ud, når der kommer en bestilling? Din hverdag bliver nemmere, når du får hjælp til de løbende, tekniske udfordringer.

1:1 undervisning
Har du en hjemmeside med diverse features, som er sat op i Elementor? Og kunne du godt tænke dig at lære, hvordan du ændrer i fx design, tekst og billeder? Min 1:1 undervisning inkl. personlige video-guides klæder dig godt på.

Responsivt webdesign
Driller din hjemmesides design på mobil og tablet? De fleste kigger hjemmesider på farten, så det skal du gøre noget ved. Jeg hjælper med at gøre dit Elementor-design responsivt, så det fungerer perfekt på alle enheder og skærmstørrelser.

hjemmeside designer
Elementor hjemmeside designer

Det er vigtigt for mig, at du har ro i maven når det kommer til din hjemmeside. Derfor garanterer jeg:

Gennemsigtighed
Du har 100% ejerskab over hele din hjemmeside, og du bliver ikke fanget i dyre abonnementer eller påduttet ting, du ikke har brug for.

100% tilfredshed
Uanset, om du kommer med et mockup, en idé, en udfordring, et moodboard – eller om du har brug for et design – så er vi ikke i mål før, du er helt tilfreds med resultatet.

Brugervenlighed
Elementor er intuitivt og brugervenlig, og langt de fleste kan lære at opdatere og ændre. Ikke mindst via min 1:1 oplæring og små video-guides, der viser det hele live.

Gode samarbejder, giver glade kunder.

Og derfor har jeg kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google

kunde

Charlotte Olsson
Indehaver, HEJ-plakat

“Mette har lavet webshop til HEJ-plakat og det har været en super oplevelse hele vejen igennem. Mette er hurtig, venlig og effektiv. Hun er vidende både mht. til design og opsætning af shop, og håndtering af SEO. Mette har fået os godt i gang og jeg kan varmt anbefale hende.” 

kunde

Anne Lyhne Bessman
Indehaver, GrønHund

“Kæmpe anbefaling herfra!!!
Vi er så glade for at have valgt Mette og føler hun er en del af teamet. Hun har både hjulpet os med opsætningen af vores webshop og designet vores logo og vare labels. Top professionel og dygtig. Lytter til vores ønsker, men kommer også selv med gode indspark. Hurtig og super service minded betjening.” 

kunde

Søren Kim Larsen
Indehaver, OrangeFitness

“Efter et mislykket forsøg med et stort bureau henvendte vi os til Mette. Her fik vi ikke alene en ny hjemmeside som var lysår bedre, men også hurtig og engageret super service men een dedikeret Mette på opgaven. Vi er SÅ glade for den nye hjemmeside. Det bedste vi har gjort for vort firma.”

Elementor gratis version vs. Elementor Pro.

Selvom du kan meget med Elementors gratis version, er der dog stadig begrænsninger. Vil du have ubegrænsede muligheder på din hjemmeside, når det kommer til både funktionalitet og design, bliver Elementor Pro en game changer. Med Pro versionen får du adgang til en række widgets og features, som hjælper dig med at skabe en langt bedre og mere professionel brugeroplevelse for de besøgende på din hjemmeside.

Med pro-versionen får du eksempelvis mulighed for, at oprette skabeloner, som både sparer dig for tid og hjælper dig med at skabe et mere ensartet udtryk.

En anden væsentlig del, som følger med Elementor Pro, er pop-up builderen. Med denne har du fuldstændig kontrol over layout og stil, og du kan indstille specifikke triggere og betingelser for, hvornår og hvordan dine pop-ups skal vises. Pop-ups kan blandt andet bruges til, at indsamle tilmeldinger til dit nyhedsbrev, eller på anden vis indsamle leads og booste konverteringsraten på din hjemmeside.

Kort sagt er pro-versionen et must for dig, der ønsker at skabe en  optimal online tilstedeværelse, ved at forbedre brugerengagementet og brugervenlighed – to faktorer som søgemaskinerne også værdsætter højt.

elementor pro
wordpress hjemmeside

Skab en professionel e-handels oplevelse med WooCommerce og Elementor Pro.

Har du en webshop eller drømmer du om, at udvide med e-handel på sigt, så udgør Elementor Pro og WooCommerce en kraftfuld kombination. Elementor Pro’s intuitive designværktøjer gør det nemt at tilpasse WooCommerces shopsider, produktgallerier og checkout-processer, hvilket skaber en god købsoplevelse for dine kunder.

Integreringen mellem Elementor Pro og WooCommerce betyder altså, at du kan skræddersy hele oplevelse på din webshop – både i forhold til funktionalitet og design.

Du kan også let integrere tredjeparts-API’er, som giver dig mulighed for, at skabe integrationer til eksempelvis Mailchimp, betalings- eller forsendelsesmodul.

Har du brug for hjælp til design, funktioner eller integrationer i din Elementor webshop har jeg stor erfaring med opsætning af alt fra helt simple shops til mere komplekse løsninger, såsom abonnementsshops, eller onlinekursus-platforme.

Prabbena Vara | Webshop

hjemmeside i wordpress

DSB Kursuscenter knudshoved | hjemmeside & Visuel identitet

hjemmeside webbureau

Karina Dalsgaard | Hjemmeside

Mette Gier Larsen

Klar til at gå i gang – eller i tvivl om noget?

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe med dine Elementor-udfordringer? Vil du gerne have undervisning i Elementor? Eller har du brug for hjælp til udvikling og rettelse? På 30 minutter finder vi ud af, hvordan du kommer videre.

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.