Om

Passioneret web- og branding freelancer, som brænder for at hjælpe selvstændige og andre ildsjæle.

Min helt store kærlighed er webdesign og branding. Jeg elsker, at se hvordan det strategiske i kombination med det visuelle kan forandre virksomheder og skabe en helt ny fortælling – som både inspirerer og tiltrækker de helt rette mennesker.

mette gier

Jo bedre du er til noget, jo sjovere er det. Og omvendt. For mig kom det sjove først. Da jeg i 2013 stiftede bekendtskab med webdesign og branding, var det kærlighed ved første blik. Jeg elsker at kombinere strategisk og visuel branding, som forandrer virksomheder ved at skabe en helt ny fortælling, der både inspirerer og tiltrækker drømmekunderne.

Drømmen blev til en kærlighedshistorie.

Jeg har altid drømt om at være selvstændig. Startskuddet til at realisere den drøm blev en webshop, hvor jeg solgte tøj. Hurtigt fandt jeg ud af, at jeg hader at pakke pakker. Men jeg fandt til gengæld også ud af, at jeg elsker den strategiske, taktiske og operationelle indsats for at optimere sin online tilstedeværelse via fx design og sociale medier.

Jeg begyndte derfor at læse til multimediedesigner, og uddannelsen bekræftede så meget min kærlighed til faget, at jeg efter 2 år var sulten på mere. Derfor tog jeg en professionsbachelor i digital konceptudvikling synkront med, at jeg fik relevant erhvervserfaring hos et bureau.

webdesigner
mette gier

Siden 2019 har jeg haft foden under eget bord i mit web- og brandingbureau.

Jeg brænder hver eneste dag for at hjælpe andre selvstændige, som har brug for at differentiere sig og optimere deres online tilstedeværelse. For det er vejen frem, hvis du vil være go-to personen i din branche og få de glade kunder, og den stærke forretning, som du drømmer om.

Jeg er: soloselvstændig, webdesigner, branding nørd, WordPress entusiast, tidligere springrytter, Pepsi fan, gift med Daniel, mor til Aslak

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.