Webdesigner og brandingekspert fra Vejle.

Kan du også godt lide at have lokale samarbejdspartnere? Selvom www betyder World Wide Web, og vi kan kommunikere online på tværs af længde- og breddegrader, så kan det lokale noget, når vi gerne vil opbygge stærke relationer til vores samarbejdspartnere. Jeg har kunder i hele Danmark, men flertallet af min kundeportefølje er fra det midtjyske.

Leder du efter en webdesigner i Vejle eller omegn? Har du brug for hjælp til at styrke din online tilstedeværelse?

Jeg hjælper selvstændige med at skabe vækst, glade kunder og en stærk forretning. Hvis du gerne vil være go-to-personen i din branche, så kan jeg hjælpe dig på flere måder:

Hjemmeside
En professionel hjemmeside er et must. Jeg skræddersyer både små og komplekse hjemmesider i WordPress, og altid på baggrund af brand, forretningsmodel og målsætning.

Webshop
En webshop skal være intuitiv for brugerne at navigere rundt på og 100% køreklar, så den performer maksimalt fra første dag og skaber konverteringer. Jeg bygger webshops til salg af både fysiske, digitale og abonnementsorienterede produkter.

Strategisk branding
Jeg hjælper dig med at formulere en brandstrategi og en plan for, hvordan du positionerer dig, så du bliver den foretrukne go-to person i din branche.

Visuel branding
Din virksomhed skal være genkendelig på tværs af alle digitale og fysiske touchpoints. Det kræver en rød tråd i din visuelle identitet lige fra logo og fonte til tone-of voice, og det hjælper jeg dig med.

hjemmeside wordpress

Leder du efter en lokal samarbejdspartner fra Vejle, som er ligeså engageret i din succes, som du selv er?

Din succes er også min succes. For tilfredse kunder er mine ambassadører. Derfor lægger jeg vægt på ordentlighed og at være fagligt i topklasse. Kun på den måde skaber jeg de stærke relationer, som er mit absolutte fokus.

Et godt, unikt og genkendeligt webdesign plus optimal online tilstedeværelse er altafgørende. For dit brand, for den relation og tillid, dine kunder får – og dermed for din forretning.

Mange virksomheder er varsomme med at kontakte et stort webbureau, fordi det er dyrt, og fordi de måske har dårlige erfaringer med, at de ikke altid holder alt det, de lover.

Hos mig er alt ærligt og gennemsigtigt. Du taler med mig hver gang, du tager kontakt. Og du er sikker på jeg leverer varen, for det er min forretning afhængig af.

hjemmeside designer
hjemmeside designer

Gode samarbejder, giver glade kunder.

Jeg har kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google

kunde

Maja Vesti
Indehaver, VESTIhairstudio

“Kan kun anbefale Mette! Jeg som frisør er ret afhængig af “at være med på moden” og derfor en af grundene til jeg valgte Mette! Hun ved hvad der rør sig, har god smag og sans for deltaljer! Og vigtigst af alt: man kan mærke det ikke “bare er et stykke arbejde” men rendyrket passion!” 

Camilla Dannevig
Indehaver, Cdannevig

“Wow, wow, wow. Jeg er så imponeret over Mette! Jeg var på udkig efter en webdesigner, der kunne trylle mit gamle portfoliosite om til noget, jeg kunne vise kunderne – og jeg blev ikke skuffet. Mette lyttede til mine behov og finpudsede et nyt site fra scratch med alt fra animationer til visuelt univers og professionelle detaljer, der står helt skarpt. Jeg kan kun anbefale alle der er på udkig efter en god websitedesigner at vælge Mette. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde hun fået det. Fantastisk arbejde, meget dygtig webdesigner.”

kunde

Søren Kim Larsen
Indehaver, OrangeFitness

“Efter et mislykket forsøg med et stort bureau henvendte vi os til Mette. Her fik vi ikke alene en ny hjemmeside som var lysår bedre, men også hurtig og engageret super service men een dedikeret Mette på opgaven. Vi er SÅ glade for den nye hjemmeside. Det bedste vi har gjort for vort firma.”

Mette Gier Larsen

Start dit projekt i dag.

Har du en drøm? Om at øge dit salg, styrke din forretning, få flere glade kunder og at blive go-to personen i din branche? Så book et intromøde. Det er gratis, varer 30 minutter, og giver dig svaret på, om du tror på, jeg via strategisk branding og målrettet webdesign kan gøre en forskel for din forretning.

5/5 (1 Review)

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.